Az ébredés filozófiája

2013.03.06. 20:27

Az ébredés filozófiája

Vajon mikor jönnek rá az emberek, hogy az újrakezdés korát éljük? Mikor döbbennek rá erre a karmára? Mindig lehet újrakezdeni, mindig tehet azt amit a szíved diktál. 70%. Ez a fiatal spanoly értelmiségi elvándorlás (HA a memóriám nem csal meg). Olaszoknál sem jobb,de még a görögöknél sem! Mit veszíthetsz?! A kényelmedet. Na puff! Éjszaka tenni kell a tűzre vagy nem lesz TV-d. És? Belehalsz? Nem. Cserébe azt csinálod ami a sorsod, életfeladatod. Régész akar lenni? Dobd el az ollót és menj a görögökhö vagy egyiptomba. Amíg a körülményekkel foglalkozol addig az egód beszél. Nem gondolom, hogy a lelked, szellem vágyik az okostelefonra vagy még egy sportkocsira. Hogy mi lesz a körülményeiddel? A tárgyi érték eladható, de szerintem még el is tudod cserélni magad a "célországba". Azt teheted amit imádsz. Ami benned lüktet, méllyen, csendben. Ott bent. Mitől félsz? Hogy a feleségedről kiderül, hogy nem is a fele-s-ég-ed? Ha már most is így érzel akkor meg minek vagy vele? Ja, hogy pénz, kocsi, nyaraló? Alakítsatok vállalkozást, azal még "ÁFÁzni" is lehet.

A kényelmünk fogságában élünk. Saját lustaságunk fontosabb mint a lelkünk hívó szava. Mst azt hiszem, hogy Krisztus zokog és bánja, hogy bevállalta az inkarnációt.

Rugalmatlanok vagyunk, ha nem úgy lenne sokkal több lélekcsalád élne összhangban. Amiről szólok az elmozdulás, az útra lépés azt még a Világkormány sem akadályozhatja. Egyenlőre. Lehet, hogy valamelyik fiókban ott lapul a kidolgozott törvényjavaslat. Ki tudja?!

Nem akarjuk észtevenni az indigókat, a rendszer legnagyobb rombolóit. Hány és hány "Anonymus" tag lehet indigó? És még többen a meg nem nevezettek árnyékában. Lassan nem tudom úgy felnyitni a laptopot, hogy ne legyen valami ami ezt az irányt mutatja. Hogy mit is kell csinálnunk? Járni a szívünk útját és tudatosnak lenni a MOST-ban. Elmerülni egy füstös gitár hangjában 2 megálló között, megfordulni Szodom kapujában. Amikor a szív azt teszi amitől/amiért lüktet akkor áramlatban van, egybe forr a teremtő kézzel. Akkor nem tud átverni, nem tud megcsalni, lehallgatni - csak ömleszteni a szeretet és ragyogást. Ekkor tágul az Univerzum. Az újrakezdések idejét éljük, a "Pál fordulások" napját. A lavina már elindult, sőt nagyon is közel van. Nem látod? Nem hallod? Pedig ott van előtted. Ne aggódj nem fogják bemondani a TV-ben. Még nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzetes.blog.hu/api/trackback/id/tr995120465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása