„Én úgy gondolom, hogy az ember kizárólag akkor szánja rá magát a külseje átalakítására, és úgy általában akkor hoz meg radikális döntéseket, ha úgy érzi, nem azt az életet éli amit elképzelt magának, vagy éppen nem azzal aki mellett azt érezhetné, hogy az élete rendben van. 

Szóval azt nem mondhatjuk, hogy nincs megoldás, csak azt, hogy ennek megtalálása nem mindenkinek hoz majd feloldozást. Már ha egyáltalán megtalálja azt a valamit, ami feloldozást hoz. 

Sok mindent át kellett értékelnem és alapjaiban kellett újra értelmeznem a gondolataimat érzelmekről, tettekről, a megélt közös pillanatok jelentőségéről és úgy általában saját magamról.

Sokan azt gondolják, hogy én ezt az egészet a pénz miatt csinálom. Hogy minden ami itt zajlik, az kizárólag azért van, hogy én meggazdagodjak.

Én hiszek valamiben. Hiszek abban, hogy amit én közvetítek az hasznos, amit képviselek, az a jövőbe mutat. A LifeT!LT egy ideológia, hogy változtass, hogy hozd ki magadból a legtöbbet, és tedd meg azt, amiről eddig azt gondoltad, hogy nem vagy rá képes.

 Az életmódváltás csak a tested megerősítése hogy legyen energiád megtenni, és az elméd megtisztítása, hogy legyen erőd tovább menni. Sokkal tovább, mint amit valaha is gondoltad volna magadról, vagy amit gondoltak rólad helyetted az életről.

Az életmódváltás csak a beugró, hogy lásd többre vagy képes. És ha többre vagy képes, hát menj tovább. Mindig menj tovább, és érd el az életben is azt, amit a testeddel képes voltál elérni. 

 

Az a bizonyos fejlődésre való törekvés, valami újnak a kitalálása mert azon a ponton amikor megelégszel, és úgy érzed ennyi elég, akkor az lesz az álmaid halálának legelső perce és a biztosan eljövő elmúlásod felé vezető utad legelső lépése. 

De ha elég energiát, időt, és hitet fektetsz abba amit csinálsz, az élet majd úgyis elrendezi és mire odaérsz, már megtudod majd valósítani. A LifeT!LT kiegészítők létrejöttéhez ezek az erők voltak szükségesek. A pénz nem mindig elég, sőt legtöbbször az csak másod vagy harmadlagos dolog."

Igen, sok hasonlóságot vélek felfedezni köztünk

Forrás: 

http://www.lifetilt.hu/blog/2013/10/aesthetic-program-a-kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzetes.blog.hu/api/trackback/id/tr915567634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása