Ócska kocsma

2014.01.31. 20:38

Még az edzős cuccomból sem vakartam ki magam,de már éreztem, hogy jól sikerült a hát-kar edzésem. André fülön fögött és JJ-vel hármasban becsobbantunk a szaunába. Jól esett Pénteken délelőtt egy wellness részlegen pihenni. Számomra ez jelenti az aktív rekreációt. Két számomra fontos ember, 1 edzés, 1 rekreálódás. A délutáni, kora esti órákban sokat járt a fejemben a Tankcsapda egyik száma, a dallam, a refrén. Az EB találkozó (Skypre-ról voltam kapcsolva) alatt is ezt doboltam a lábammal. Imádok csajokkal dolgozni, mert csajok. De rendre nem hatékonyak. Pláne, hogy ha 4-6-an vannak összezárva, mint még most is (amikor ezeket a sorokat írom). A délutánomra feltette a koronát, hogy JJ-vel toltunk egy olyan ebédet amibe majdnem belehaltam. Blooáh! De, mekkora volt! Hazafelé nyugtáztuk, hogy fejlődő szervezet vagyunk még.  Bekanyarodtunk egy útba eső boltba, leakasztottunk némi bort, kávét, tejcsokiba forgatott aszalt szilvát. Várom a holnapi napot, az elmagyarosított Izraelben (Judapest) lesz egy túrám Pótmamihoz. Nem egyedül. Azt az egyet sajnálom picit, hogy (még) korán sötétedik, be kell érnünk az esti panorámával. Oké, szívesen vennék nyakkendőt is, díszzsebkendővel – minden nem jöhet össze.

Szerdai nap során mosolyt csalt az arcomra, hogy (a korábban "megénekelt") Katával mosolyogva futott össze a szemünk a vacogó hidegben egy messzi, messzi városban. Hív a város, duruzsol az Erzsébet körút. Balra el!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzetes.blog.hu/api/trackback/id/tr635792115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása