Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szombati vacsora.

2015.01.26. 16:50

A teljesség minden nemű igénye nélkül:

Az este áldozatai: 3 üveg bor, pár ezer kalória, néhány elhalt és többé már használhatatlan agysejt, konstancai,ploesti és egyéb Bukarest környéki leányzóknak és nőszemélyek nevelésének metodikája fizikális és érzelmi viszonylatban. Némi filozófia az élet rendezett véletlenszerűségeiről. Kapcsolatok, hálózatok, jazz. Keleti szél, Chicago, üzleti dolgok, jelzálog, hitelbuborék. Barátok, tanulságok, család-kötelékek megértése. Gránátalmás tekercs, bőséggel, nem fukarul - hajnali fél egykor, éjfélkor és fél12őkor. Sepsiszentgyörgy, Nagyvárad, Temesvár. Megnyugvás, két kezi munka. Katolikusok, reformátusok, unitáriusok, élmények és félmények.

Cigánylányok a bodzásban, Escobar Úrfi, letépetlen bugyik, cigaretta tekerés a (termő)földeken, családi hagyományok, lengőbölcső és cseresznye bomba.

Chet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerzetes.blog.hu/api/trackback/id/tr597111661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása